Brânză cremă italiană și brânză Ricotta

Brânză cremă italiană și brânză Ricotta
Crema de brânză italiană și Cheesecake Ricotta este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 567 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Italian (Ricotta), Cheesecake Italian Cu Ricotta, și Cheesecake Cu Cacao Cu Brânză Ricotta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Se amestecă crema de brânză și brânza ricotta împreună într-un bol de amestecare până se combină bine. Se amestecă zahărul, ouăle, sucul de lămâie, vanilia, amidonul de porumb, făina și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați ultima smântână și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
4
Se toarnă amestecul în tigaia cu formă de arc pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit 1 oră; opriți cuptorul și lăsați-l în cuptor încă 1 oră. Se lasă să se răcească complet la frigider înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista