Brânză cremă italiană și brânză Ricotta
Crema de brânză italiană și Cheesecake Ricotta este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 567 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Italian (Ricotta), Cheesecake Italian Cu Ricotta, și Cheesecake Cu Cacao Cu Brânză Ricotta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu arc.
Se amestecă crema de brânză și brânza ricotta împreună într-un bol de amestecare până se combină bine. Se amestecă zahărul, ouăle, sucul de lămâie, vanilia, amidonul de porumb, făina și untul.
Adăugați ultima smântână și amestecați.
Se toarnă amestecul în tigaia cu formă de arc pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 1 oră; opriți cuptorul și lăsați-l în cuptor încă 1 oră. Se lasă să se răcească complet la frigider înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.