Brânză bătută de modă veche cu nuci și sirop de Port din Noua masă Midwestern

Brânză bătută de modă veche cu nuci și sirop de Port din Noua masă Midwestern
Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 317 calorii. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, vin de port, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Varză Crocantă Cu Semințe De Mac De La Noua Masă Midwestern, Friptură clasică de vită cu sare de fistic de la noua masă Midwestern, și Hotdish clasic de pui și orez sălbatic de la noua masă Midwestern pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face siropul de port, combinați portul și zahărul brun într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se fierbe ușor până se reduce la un sirop ușor (va începe să arunce bule mai mari și ar trebui să aibă consistența siropului de arțar), aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
3
Rupeți brânza cheddar în bucăți și aruncați-le într-un robot de bucătărie. Procesați până la piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
4
Adăugați untul, muștarul, piperul negru și cayenne și procesați, oprindu-vă des pentru a răzui părțile laterale, până când sunt biciuite și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
5
Transferați brânza într-un vas puțin adânc, rupeți jumătățile de nucă și aruncați-le deasupra și stropiți cu siropul de port. Notă: brânza bătută poate fi făcută cu câteva ore înainte și păstrată la temperatura camerei. Sau poate fi făcut cu o zi înainte și păstrat la frigider; asigurați-vă că îl readuceți la temperatura camerei înainte de a garni cu siropul de port și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
PortPort
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista