Brânză bătută de modă veche cu nuci și sirop de Port din Noua masă Midwestern
Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 317 calorii. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, vin de port, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Varză Crocantă Cu Semințe De Mac De La Noua Masă Midwestern, Friptură clasică de vită cu sare de fistic de la noua masă Midwestern, și Hotdish clasic de pui și orez sălbatic de la noua masă Midwestern pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face siropul de port, combinați portul și zahărul brun într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se fierbe ușor până se reduce la un sirop ușor (va începe să arunce bule mai mari și ar trebui să aibă consistența siropului de arțar), aproximativ 3 minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Rupeți brânza cheddar în bucăți și aruncați-le într-un robot de bucătărie. Procesați până la piure.
Adăugați untul, muștarul, piperul negru și cayenne și procesați, oprindu-vă des pentru a răzui părțile laterale, până când sunt biciuite și netede.
Transferați brânza într-un vas puțin adânc, rupeți jumătățile de nucă și aruncați-le deasupra și stropiți cu siropul de port. Notă: brânza bătută poate fi făcută cu câteva ore înainte și păstrată la temperatura camerei. Sau poate fi făcut cu o zi înainte și păstrat la frigider; asigurați-vă că îl readuceți la temperatura camerei înainte de a garni cu siropul de port și nucile.