Brânză Brousse de la ' Home Made Winter

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați brânza Brousse de la 'Home Made Winter. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 110 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Un amestec de sare, suc de lămâie, lapte de vacă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cardamom și biscuiți portocalii de la ' Home Made Winter, Vol-au-Vent umplut cu Celeriac cremos și ciuperci sălbatice din ' Home Made Winter, și Salată pătată cu Quinoa, praz , slănină și Chervil de la ' Home Made Winter.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, încălziți laptele, sucul de lămâie și sarea până când laptele începe să se coaguleze. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 3 minute, până când zerul limpede s-a separat de cașul solid.
Tapetați o sită cu o pânză de brânză curată, puneți-o peste un castron și turnați amestecul. Colectați și salvați lichidul (zerul), deoarece îl puteți folosi pentru a face pâine cu sodă.
Strângeți cașul în pânză de brânză pentru a îndepărta cât mai mult zer posibil.
Apăsați cârpa cu brânza proaspătă într-o faiselle sau într-un recipient mic cu câteva găuri. Puteți face acest lucru singur dintr-o cutie sau o ceașcă de plastic în care faceți niște găuri.
Lăsați brânza să se întărească la frigider cel puțin 1 oră. Mănâncă simplu, sau cu miere la micul dejun sau pe o salată.