Brânză Brousse de la ' Home Made Winter

Brânză Brousse de la ' Home Made Winter
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați brânza Brousse de la 'Home Made Winter. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 110 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Un amestec de sare, suc de lămâie, lapte de vacă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cardamom și biscuiți portocalii de la ' Home Made Winter, Vol-au-Vent umplut cu Celeriac cremos și ciuperci sălbatice din ' Home Made Winter, și Salată pătată cu Quinoa, praz , slănină și Chervil de la ' Home Made Winter.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, încălziți laptele, sucul de lămâie și sarea până când laptele începe să se coaguleze. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 3 minute, până când zerul limpede s-a separat de cașul solid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Tapetați o sită cu o pânză de brânză curată, puneți-o peste un castron și turnați amestecul. Colectați și salvați lichidul (zerul), deoarece îl puteți folosi pentru a face pâine cu sodă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Strângeți cașul în pânză de brânză pentru a îndepărta cât mai mult zer posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4
Apăsați cârpa cu brânza proaspătă într-o faiselle sau într-un recipient mic cu câteva găuri. Puteți face acest lucru singur dintr-o cutie sau o ceașcă de plastic în care faceți niște găuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Lăsați brânza să se întărească la frigider cel puțin 1 oră. Mănâncă simplu, sau cu miere la micul dejun sau pe o salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista