Brânză Asiago cu ceapă Cipolline glazurată

Brânză Asiago cu ceapă Cipolline glazurată
Brânza Asiago cu ceapă Cipolline glazurată este o vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de brânză asiago, cimbru, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă Cipolline Umplută, Ceapă Cipolline dulce-acrișoară, și Sandviș Porchetta cu ceapă balsamică caramelizată, brânză Asiago și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă ușor sărată. Gatiti ceapa, cu coaja, la foc mare timp de 2 pana la 3 minute, pana cand incep sa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați capetele rădăcinii și îndepărtați pielea de ceapă de hârtie; lăsați întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Într-o tigaie saut, amestecați sherry, stafide, miere, 3 linguri de apă, unt, suc de portocale și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
StafideStafide
UntUnt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
MiereMiere
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți timp de 15 până la 20 de minute, până când ceapa este fragedă atunci când este străpunsă cu un cuțit mic ascuțit. Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține fierberea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Scoateți capacul, condimentați după gust cu sare și piper și fierbeți timp de 2 până la 4 minute mai mult sau până când sosul se reduce aproape la o glazură. Amestecați ceapa ocazional, astfel încât să se coloreze uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
SosSos
6
Se ia de pe foc și se lasă ceapa să se răcească ușor în tigaie. Se amestecă oțetul și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Tăiați brânza în patru bucăți egale și puneți fiecare pe o farfurie. Mound ceapa de lângă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
8
Se servește cu o felie de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
11
Din Fantastico de Rick Tramonto, Mary Goodbody și Belinda Chang Copyright (C) 2007 de Rick Tramonto. Publicat de Broadway Books.Rick Tramonto,bucătarul executiv / partenerul Tru din Chicago, a fost numit unul dintre cei mai buni zece bucătari ai Food & Wine din țară în 1994 și selectat ca unul dintre bucătarii vedetă în ascensiune ai Americii de Robert Mondavi în 199
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
12
De asemenea, a fost nominalizat de patru ori pentru premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din Midwest, câștigând premiul în 200
13
Tru, care și-a deschis porțile în mai 1999, a fost nominalizat la premiul James Beard în 2000 pentru cel mai bun Restaurant nou și a fost numit unul dintre primele 50 de cele mai bune restaurante din lume de către cond. Tramonto este coautorul, împreună cu partenerul său Gale Gand, al Braseriei americane și al ouălor din făină de zahăr din unt.Mary Goodbody este un scriitor și editor alimentar cunoscut la nivel național, care a lucrat la mai mult de patruzeci și cinci de cărți. Cele mai recente credite ale sale includ Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook și Back to the Table. Este redactor la IACP Food Forum Quarterly, a fost primul redactor-șef al revistei Cooks și este redactor senior care contribuie la revista Chocolatier și la revista patiserie Art & Design. Tim Turner este un fotograf de mâncare și masă apreciat la nivel național. Este de două ori premiul James Beard câștigător pentru cea mai bună fotografie Alimentară, câștigând cel mai recent în 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Proiectele sale anterioare includ rețetele lui Charlie Trotter, carnea și vânatul lui Charlie Trotter, Hanul de la micul Washington, bucătăria lumii noi a lui Norman (de Norman Van Aken), bucătăria lui Jacques Pepin și Braseria Americană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista