Brânză albastră și pătrate de ceapă caramelizată
Brânză albastră și pătrate caramelizate-ceapa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 42. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 59 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină universală, ulei de măsline, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Craze-e pătrate caramelizate de ceapă, afine și brânză albastră, Brânză albastră și Scones de ceapă caramelizate, și Ceapă caramelizată, smochină și Strudel cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu pentru a se amesteca. Faceți bine în centrul ingredientelor uscate.
Bateți laptele, uleiul de măsline și untul topit în ceașcă de măsurare lichidă pentru a amesteca. Se toarnă încet amestecul de lapte în bine în ingrediente uscate, amestecând până se omogenizează și se omogenizează.
Intindeti aluatul pe suprafață ușor presarata cu faina la dreptunghi 10x13-inch.
Transferați aluatul pe foaia de copt cu margini. Reformați aluatul în dreptunghi de 10x13 inci (aluatul se va micșora atunci când este mutat). Pierce aluatul peste tot cu furculita.
Lăsați aluatul să se odihnească în timp ce pregătiți toppingul.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați ceapa. Gatiti pana cand ceapa este moale si incepe sa se rumeneasca, amestecand frecvent, aproximativ 10 minute.
Adăugați rozmarin, zahăr și sare. Condimentează ceapa după gust cu piper. Reduceți căldura la mediu. Continuați să gătiți până când ceapa este moale și maro închis, amestecând frecvent, aproximativ 20 de minute; rece.
Întindeți amestecul de ceapă uniform peste aluat.
Coaceți până când crusta este aurie și brânza clocotește, aproximativ 20 de minute.
Tăiați în pătrate și serviți.