Brânza albastră și ceapa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 668 calorii, 22g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Baie De Ceapă Cu Brânză Albastră, Brânză Albastră Și Ceapă Flatbread, și Brânză albastră și pătrate de ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas de sticlă sau într-un vas de servire, stratificați brânza albastră și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Albastră
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, oțetul, usturoiul, pudra de muștar și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Oțet
Usturoi
Piper
3
Se toarnă peste brânza albastră și ceapa și se lasă să stea 1 oră la temperatura camerei pentru a se marina.