Brânză albastră și biscuiți de nuc
Brânză albastră și biscuiți de nuc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 92 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Un amestec de brânză stilton, ou, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 37 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Tăiați Cu Brânză Albastră, Brânză Biscuiți Din Făină De Porumb Albastru, și Biscuiți De Cocktail Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
În vasul unui mixer electric echipat cu dispozitivul de fixare a paletei, crema de unt și Stilton împreună timp de 1 minut, sau până la omogenizare. Cu mixerul la viteză mică, adăugați făina, sarea și piperul și amestecați până când se sfărâmă mari, aproximativ 1 minut.
Adăugați 1 lingură de apă și amestecați până se combină.
Aruncați aluatul pe o scândură înmuiată, apăsați-l într-o bilă și rotiți-l într-un buștean lung de 12 inci.
Periați jurnalul complet cu spălarea ouălor.
Întindeți nucile într-un pătrat pe o tăietură și rotiți bușteanul înainte și înapoi în nuci, apăsând ușor și distribuindu-le uniform pe exteriorul bușteanului. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 4 zile.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați bușteanul cu grosimea de 3/8 inci cu un cuțit mic și ascuțit și așezați biscuiții pe o tigaie căptușită cu hârtie pergament.
Coaceți timp de 22 de minute până se rumenesc foarte ușor. Rotiți tigaia o dată în timpul coacerii. Se răcește și se servește la temperatura camerei.