Brânză afumată și coacere de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza afumată și coacerea cartofilor. Această rețetă servește 14. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 149 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de ciuperci, brânză gouda rotundă afumată cu hickory, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Brânză afumată și coacere de cartofi, Cartofi Dulci Afumați Piure De Cartofi, și Coaceți cartofi dulci fumurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați 3 1/2 până la 4 litri aragaz lent cu spray de gătit antiaderent. În castron mediu, combinați supa, smântâna și brânza; se amestecă bine. Se amestecă ușor în fâșii de piper prăjite.
Aranjați jumătate din cartofi în aragazul lent pulverizat. Se acoperă cu jumătate de amestec de smântână; se întinde uniform. Se acoperă cu cartofii rămași și amestecul de smântână, răspândindu-se uniform. Nu amestecați.
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 5 până la 6 ore.