Brânza Pimento de zi cu zi a mamei
Brânza Pimento de zi cu zi a mamei este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian condiment. O porție conține 970 calorii, 39G de proteine, și 88G de grăsime. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați Cheddar vermont, pimentos, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brânza Pimento de zi cu zi a mamei, Mac-ul și brânza mamei mele, și Esențial În Fiecare Zi : Trei Quiche Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răciți bine brânzeturile într-un castron mare. Se amestecă pimentos, piper negru, cayenne și sare după gust cu o furculiță. Apoi amestecați maioneza, amestecându-vă cu furculița până când este relativ netedă. (Ar trebui să fie flecked cu bucăți mici de pimento.)
Răzuiește răspândit într-un ciob sau borcan și se răcește, acoperit, cel puțin 2 ore pentru a permite aromelor să se dezvolte.
Serviți brânza pimento cu biscuiți sau folosiți-o ca umplutură pentru sandvișurile cu degete.
Brânza Pimento păstrează, bine acoperită și răcită, 4 zile.