Brutarii îndrăzneți fac Buche de Noel (tort de bușteni Yule)

Nevoie de o desert fără lactate? Brutarii îndrăzneți fac Buche de Noel (Yule Log Cake) ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 653 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, amidon de porumb, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă de la Andreas Recipes are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brutarii Îndrăzneți Fac Tort De Operă, Ciocolata Alun B-ul de No-ul (Yule Log), și Yule Log (Bûche de Noël) cu Espresso Umplere Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul mic, amestecați făina, amidonul de porumb și ciocolata. Cerneti 1/3 din ingredientele uscate peste amestecul de oua. Folosind o spatulă, pliați făina. Asigurați-vă că ajungeți până la fundul vasului și trageți în sus orice amestec de făină. Repetați cu o altă treime din amestecul de făină, apoi cu ultima făină. Nu trebuie să existe bulgări sau pete uscate.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se netezește blatul, astfel încât tortul să fie distribuit uniform în toată tigaia.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute. (Începeți să faceți umplutura.) Tortul ar trebui să revină atunci când este atins și un tester ar trebui să iasă curat. Asigurați-vă că nu gătește prea mult, deoarece se poate usca, ceea ce face dificilă rularea.
Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să stea în tigaie pe un suport de sârmă.Preparare Umplutură De Brânză Cremă De Ciocolată
În vasul mixerului de suport (atașament cu palete), amestecați împreună crema de brânză înmuiată și zahărul la viteză medie până când este cremoasă.
Asigurați-vă că ciocolata topită s-a răcit.
Adăugați-l în amestecul de brânză cremă și amestecați la viteză medie până când culoarea ciocolatei este uniformă. Răsturnați părțile laterale, după cum este necesar.
Se amestecă laptele și extractul de vanilie.
Adăugați lapte suplimentar, după cum este necesar, pentru a împiedica umplutura să se înțepenească.Partea De Asamblare 1
Rulați un cuțit în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi tortul.
Întoarceți tigaia pe o suprafață plană. Ridicați tigaia și scoateți hârtia pergament.
Așezați o altă bucată de pergament în apropiere și pudrați-o cu zahăr pudră. Întoarceți cu grijă tortul și așezați-l pe noul pergament.
Întindeți ușor umplutura de brânză cremă de ciocolată pe tort, rămânând la aproximativ un centimetru distanță de margini.
Întoarceți cu grijă o margine lungă a tortului pe sine, apăsând pe pergament. Continuați să rulați tortul, folosind pergamentul pentru a menține tortul confortabil până la capăt. Tortul se poate crăpa puțin și asta este în regulă, deoarece veți acoperi crăpăturile cu cremă de unt.
Asigurați-vă că tortul este așezat cu cusătura în jos. Înfășurați pergamentul în jurul tortului și apoi înfășurați prosopul. Adunați capetele și legați-le așa cum se arată în fotografia de mai sus.
Se pune pe o tigaie la frigider și se răcește câteva ore sau peste noapte.Preparare cremă de unt (pregătiți cu până la 2 zile în avans și refrigerați. Reveniți la temperatura camerei înainte de a decora tortul.)
În tigaia cu sos de 2 litri, adăugați apă la aproximativ jumătate plină. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Se dizolvă pudra de espresso în vanilie.
În vasul mixerului standului, bateți împreună albușurile și zahărul. Puneți vasul peste tigaia cu apă clocotită și amestecați ușor până când zahărul este complet dizolvat și albușurile sunt fierbinți.
Folosind atașamentul pentru tel, bateți ouăle și zahărul până când amestecul este rece la atingere. Atașați paleta și bateți în untul înmuiat. Continuați să bateți până când amestecul este neted.
Adăugați ciocolata topită și răcită și bateți până când culoarea ciocolatei este uniformă. Adăugați încet amestecul de espresso de vanilie câte 1 linguriță, amestecând de fiecare dată. (
Adăugați încet pentru a vă asigura că crema de unt nu se coagulează.) Preparare ciuperci de marțipan (pregătiți cu până la 3 zile în avans și depozitați într-un recipient etanș.)
În vasul mixerului de suport (atașament cu palete), bateți marțipanul și jumătate din zahăr la viteză mică până când zahărul este absorbit.
Adăugați zahărul rămas și amestecați-l. Va arăta ca niște firimituri fine.
Adăugați 2 linguri de sirop de porumb și amestecați până când amestecul începe să se țină împreună când este apăsat cu mâinile. Poate fi necesar să adăugați puțin mai mult sirop de porumb, doar testați consistența amestecului pe măsură ce mergeți. Ar trebui să se simtă încă uscat și sfărâmicios, nu lipicios.
Frământați marțipanul pe o foaie de hârtie de ceară până când este netedă. Dacă marțipanul este încă sfărâmicios, puteți înmuia degetele într-un mic sirop de porumb și continuați să frământați.
Rulați marțipanul într-un cilindru și tăiați-l în lungimi de 1 inch.
Rotiți jumătate din bucăți în bile și formați ca niște capace de ciuperci. Luați bucățile rămase și formați bazele ciupercilor și apăsați capacele și bazele împreună.
Ungeți ciupercile cu puțină pudră de cacao.Adunarea Finală
Scoateți tortul din frigider și desfaceți-l. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați cele două capete pe o diagonală începând cu aproximativ 2 inci de la fiecare capăt.
Așezați bucăți de hârtie de ceară pe farfuria de servire.
Așezați bucata mare de bușteni pe hârtia de ceară.
Așezați una dintre bucățile tăiate deasupra buștenului și țineți-o pe loc cu două scobitori. Împingeți scobitorii adânc, astfel încât să nu fie vizibili.
Așezați cealaltă bucată tăiată alături de buștean.
Întindeți crema de unt pe tot tortul, inclusiv capetele expuse și umflăturile.
Întindeți crema de unt în mișcări lungi. Folosiți o furculiță pentru a trasa linii în cremă de unt asemănătoare scoarței.
Trageți cu grijă hârtia de ceară și așezați crenguțele de rozmarin și hotele roșii pe tort și puneți câteva crenguțe de rozmarin în jurul farfuriei.
Așezați ciupercile pe tort. Pudrați ușor tortul cu puțin zahăr pudră pentru a arăta ca Zăpada.Resurse
Epicurious.com umplerea unui jeleu
Rețeaua alimentară-Buche de Noel, plan de joc: Buche de Noel
Rețeaua alimentară Buche de Noel Glace
Wikipedia Yule LogWikipedia Genoise tort