Brutarii îndrăzneți fac Buche de Noel (tort de bușteni Yule)

Brutarii îndrăzneți fac Buche de Noel (tort de bușteni Yule)
Nevoie de o desert fără lactate? Brutarii îndrăzneți fac Buche de Noel (Yule Log Cake) ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 653 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, amidon de porumb, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă de la Andreas Recipes are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brutarii Îndrăzneți Fac Tort De Operă, Ciocolata Alun B-ul de No-ul (Yule Log), și Yule Log (Bûche de Noël) cu Espresso Umplere Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul mic, amestecați făina, amidonul de porumb și ciocolata. Cerneti 1/3 din ingredientele uscate peste amestecul de oua. Folosind o spatulă, pliați făina. Asigurați-vă că ajungeți până la fundul vasului și trageți în sus orice amestec de făină. Repetați cu o altă treime din amestecul de făină, apoi cu ultima făină. Nu trebuie să existe bulgări sau pete uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se netezește blatul, astfel încât tortul să fie distribuit uniform în toată tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți timp de 10 până la 12 minute. (Începeți să faceți umplutura.) Tortul ar trebui să revină atunci când este atins și un tester ar trebui să iasă curat. Asigurați-vă că nu gătește prea mult, deoarece se poate usca, ceea ce face dificilă rularea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să stea în tigaie pe un suport de sârmă.Preparare Umplutură De Brânză Cremă De Ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
În vasul mixerului de suport (atașament cu palete), amestecați împreună crema de brânză înmuiată și zahărul la viteză medie până când este cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Asigurați-vă că ciocolata topită s-a răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
7
Adăugați-l în amestecul de brânză cremă și amestecați la viteză medie până când culoarea ciocolatei este uniformă. Răsturnați părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8
Se amestecă laptele și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
9
Adăugați lapte suplimentar, după cum este necesar, pentru a împiedica umplutura să se înțepenească.Partea De Asamblare 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
10
Rulați un cuțit în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Întoarceți tigaia pe o suprafață plană. Ridicați tigaia și scoateți hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
12
Așezați o altă bucată de pergament în apropiere și pudrați-o cu zahăr pudră. Întoarceți cu grijă tortul și așezați-l pe noul pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
13
Întindeți ușor umplutura de brânză cremă de ciocolată pe tort, rămânând la aproximativ un centimetru distanță de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Întoarceți cu grijă o margine lungă a tortului pe sine, apăsând pe pergament. Continuați să rulați tortul, folosind pergamentul pentru a menține tortul confortabil până la capăt. Tortul se poate crăpa puțin și asta este în regulă, deoarece veți acoperi crăpăturile cu cremă de unt.
15
Asigurați-vă că tortul este așezat cu cusătura în jos. Înfășurați pergamentul în jurul tortului și apoi înfășurați prosopul. Adunați capetele și legați-le așa cum se arată în fotografia de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
16
Se pune pe o tigaie la frigider și se răcește câteva ore sau peste noapte.Preparare cremă de unt (pregătiți cu până la 2 zile în avans și refrigerați. Reveniți la temperatura camerei înainte de a decora tortul.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
În tigaia cu sos de 2 litri, adăugați apă la aproximativ jumătate plină. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Se dizolvă pudra de espresso în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
18
În vasul mixerului standului, bateți împreună albușurile și zahărul. Puneți vasul peste tigaia cu apă clocotită și amestecați ușor până când zahărul este complet dizolvat și albușurile sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Folosind atașamentul pentru tel, bateți ouăle și zahărul până când amestecul este rece la atingere. Atașați paleta și bateți în untul înmuiat. Continuați să bateți până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20
Adăugați ciocolata topită și răcită și bateți până când culoarea ciocolatei este uniformă. Adăugați încet amestecul de espresso de vanilie câte 1 linguriță, amestecând de fiecare dată. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
21
Adăugați încet pentru a vă asigura că crema de unt nu se coagulează.) Preparare ciuperci de marțipan (pregătiți cu până la 3 zile în avans și depozitați într-un recipient etanș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
MarțipanMarțipan
22
În vasul mixerului de suport (atașament cu palete), bateți marțipanul și jumătate din zahăr la viteză mică până când zahărul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
23
Adăugați zahărul rămas și amestecați-l. Va arăta ca niște firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
24
Adăugați 2 linguri de sirop de porumb și amestecați până când amestecul începe să se țină împreună când este apăsat cu mâinile. Poate fi necesar să adăugați puțin mai mult sirop de porumb, doar testați consistența amestecului pe măsură ce mergeți. Ar trebui să se simtă încă uscat și sfărâmicios, nu lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
25
Frământați marțipanul pe o foaie de hârtie de ceară până când este netedă. Dacă marțipanul este încă sfărâmicios, puteți înmuia degetele într-un mic sirop de porumb și continuați să frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
MarțipanMarțipan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
26
Rulați marțipanul într-un cilindru și tăiați-l în lungimi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
27
Rotiți jumătate din bucăți în bile și formați ca niște capace de ciuperci. Luați bucățile rămase și formați bazele ciupercilor și apăsați capacele și bazele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
28
Ungeți ciupercile cu puțină pudră de cacao.Adunarea Finală
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
29
Scoateți tortul din frigider și desfaceți-l. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați cele două capete pe o diagonală începând cu aproximativ 2 inci de la fiecare capăt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
30
Așezați bucăți de hârtie de ceară pe farfuria de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
31
Așezați bucata mare de bușteni pe hârtia de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
32
Așezați una dintre bucățile tăiate deasupra buștenului și țineți-o pe loc cu două scobitori. Împingeți scobitorii adânc, astfel încât să nu fie vizibili.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
33
Așezați cealaltă bucată tăiată alături de buștean.
34
Întindeți crema de unt pe tot tortul, inclusiv capetele expuse și umflăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
35
Întindeți crema de unt în mișcări lungi. Folosiți o furculiță pentru a trasa linii în cremă de unt asemănătoare scoarței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță
36
Trageți cu grijă hârtia de ceară și așezați crenguțele de rozmarin și hotele roșii pe tort și puneți câteva crenguțe de rozmarin în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Roșii De ScorțișoarăBomboane Roșii De Scorțișoară
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
37
Așezați ciupercile pe tort. Pudrați ușor tortul cu puțin zahăr pudră pentru a arăta ca Zăpada.Resurse
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
38
Epicurious.com umplerea unui jeleu
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
39
Rola Tort
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
40
Rețeaua alimentară-Buche de Noel, plan de joc: Buche de Noel
41
Rețeaua alimentară Buche de Noel Glace
42
Referințe
43
Wikipedia Buche de Noel
44
Wikipedia Yule LogWikipedia Genoise tort
45
Wikipedia Marțipan
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista