Bruschetta de ton la grătar cu Chipotle Cr fra fra fra fra

Niciodată nu poți avea prea multe rețete Hor d ' oeuvre, asa ca da Bruschetta de ton la gratar cu Chipotle Cr fra fra fra fra fra o încercați. O porție conține 405 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica ulei de măsline, CR fra fra fra fra, busuioc, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Galete de conopida cu Chipotle Crincormme fra aprox. che, Black Bean & Chipotle Tostadas cu CR Ampermormme fra Ampermormche, și Burritos de fasole neagră cu cartofi dulci cu Chipotle Cr Ampermme Fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare, superficial, combinați cidrul și 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați fripturile de ton și întoarceți-le la strat.
Lăsați să stea 15 minute, întorcându-se o dată.
Între timp, aprindeți un grătar. Într-un castron mediu, amestecați crme frache cu chipotles, usturoi, busuioc tocat și măr și condimentați cu sare și piper.
Condimentează tonul cu sare și piper. Grătiți la foc fierbinte, întorcându-vă o dată, până când este ușor carbonizat la exterior și rar în interior, aproximativ 6 minute.
Transferați pe un platou.
Ungeți feliile de ciabatta pe ambele părți cu ulei de măsline și grătiți la foc fierbinte până se prăjesc pe ambele părți.
Tăiați tonul în felii groase de 1/3 inch și aranjați feliile pe pâine prăjită. Completați fiecare bruschetta cu o păpușă de chipotle crme frache și o frunză de busuioc și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.