Bruschetta de pui fript, Romaine și roșii
Rețeta de pui fript, Romaine și Bruschetta de roșii ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 1 porții cu 697 calorii, 43G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați centrul dintr-o bucată rotundă de pâine, roșii de prune, romaine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată romaine friptă cu pansament Caesar de rozmarin, Pizza Bruschetta cu pui și roșii la grătar, și Rollatini de pui cu Bruschetta de roșii uscate la soare, Mozzarellan și spanac.
Instrucțiuni
Ungeți ambele părți ale pâinii cu ulei, apoi puneți pâinea pe o foaie mare de copt.
Se amestecă maioneza, muștarul, brânza și coaja într-un castron mic, apoi se acoperă partea superioară a cotletului cu aproximativ 2 linguri de sos, rezervând sosul rămas.
Transferați puiul pe foaia de copt.
Periați părțile tăiate de roșii cu ulei și condimentați cu sare și piper, apoi presărați cu herbes de Provence.
Transferați pe foaia de copt.
Aruncați romaine cu 1 lingură de ulei, suc de lămâie și 1/8 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron până când sunt acoperite.
Transferați pe foaia de copt.
Se fierbe 3 până la 4 inci de la căldură până când pâinea este maro-aurie, aproximativ 2 minute. Întoarceți pâinea și continuați să fierbeți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Scoateți pâinea prăjită din broiler și continuați să fierbeți până când romaina este ofilită și bine rumenită în pete, puiul este doar gătit, iar roșia este ușor rumenită, încă 1 până la 4 minute (îndepărtați romaina, puiul și roșiile așa cum ați făcut).
Frecați pâinea prăjită cu partea tăiată de usturoi (rezervați alte 1/2 cuișoare pentru o altă utilizare). Top pâine prăjită cu usturoi cu pui, salată verde și roșii.
Se servește cu sosul rămas.