Bruschetta de legume de primăvară

Bruschetta de legume de primăvară
Bruschettan de legume de primăvară ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 182 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre pentru Primăvară. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pâine groasă de aluat, anghinare pentru bebeluși, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, Bruschetta de ceapă de primăvară și Halloumi cu salsa de morcov și șofran, și Barigoule de legume de primăvară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Trageți frunzele exterioare de pe anghinare până ajungeți la frunzele interioare galbene. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați tulpinile și orice pete de culoare verde închis de pe fundul anghinarei. Frecați cu lămâia. Feliați anghinarea pe lungime de 1/8 inch grosime și puneți-o într-un castron; strângeți jumătatea de lămâie peste ele și aruncați pentru a acoperi cu suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Albiți fasolea fava într-o cratiță medie cu apă clocotită timp de aproximativ 15 secunde pentru a le slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se curăță fasolea fava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
5
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți cele 6 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul și șalota și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute. Se amestecă anghinarea până se acoperă cu ulei și se întinde într-un strat uniform. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament cu un centimetru mai mare decât tigaia, apăsând-o direct peste anghinare. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți la foc moderat până când anghinarea este abia fragedă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați sparanghelul, acoperiți cu pergamentul și capacul și gătiți timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Repetați cu scallions, mazăre și fasole fava, adăugându-le la intervale de aproximativ 3 minute și ajustând căldura astfel încât legumele să transpire, dar să nu se rumenească. Se condimentează cu sare, se amestecă ierburile și se scoate tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Puneți feliile de pâine pe o foaie de copt, periați ușor ambele părți cu ulei de măsline și coaceți până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Puneți toasturile pe farfurii, lingurați legumele deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista