Bruschetta de legume de primăvară

Bruschetta de legume de primăvară
Bruschettan de legume de primăvară ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 182 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre pentru Primăvară. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pâine groasă de aluat, anghinare pentru bebeluși, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, Bruschetta de ceapă de primăvară și Halloumi cu salsa de morcov și șofran, și Barigoule de legume de primăvară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Trageți frunzele exterioare de pe anghinare până ajungeți la frunzele interioare galbene. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați tulpinile și orice pete de culoare verde închis de pe fundul anghinarei. Frecați cu lămâia. Feliați anghinarea pe lungime de 1/8 inch grosime și puneți-o într-un castron; strângeți jumătatea de lămâie peste ele și aruncați pentru a acoperi cu suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Albiți fasolea fava într-o cratiță medie cu apă clocotită timp de aproximativ 15 secunde pentru a le slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se curăță fasolea fava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
5
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți cele 6 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul și șalota și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute. Se amestecă anghinarea până se acoperă cu ulei și se întinde într-un strat uniform. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament cu un centimetru mai mare decât tigaia, apăsând-o direct peste anghinare. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți la foc moderat până când anghinarea este abia fragedă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați sparanghelul, acoperiți cu pergamentul și capacul și gătiți timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Repetați cu scallions, mazăre și fasole fava, adăugându-le la intervale de aproximativ 3 minute și ajustând căldura astfel încât legumele să transpire, dar să nu se rumenească. Se condimentează cu sare, se amestecă ierburile și se scoate tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Puneți feliile de pâine pe o foaie de copt, periați ușor ambele părți cu ulei de măsline și coaceți până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Puneți toasturile pe farfurii, lingurați legumele deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista