Bruschetta de anghinare și usturoi dulce
Anghinare și Bruschetta usturoi dulce ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 154 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, pâine în diagonală, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Bruschetta De Anghinare, Bruschetta De Anghinare, și Bruschetta De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți anghinare conform instrucțiunilor pachetului; se răcește și se toacă grosier.
Combinați anghinare și următoarele 8 ingrediente într-un castron; se amestecă bine.
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt; se fierbe 2 minute pe fiecare parte sau până se prăjește ușor. Împărțiți uniform amestecul de anghinare între feliile de pâine. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza.