Rețeta Bruschetta cu Salsan de piersici și Brie topită este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 100 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, zahăr, piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bruschetta cu Salsan de piersici și Brie topită, Crostini cu gem de Bacon cu Brie topită și roșii prăjite, și Pâine Plată La Grătar Cu Brie Topită Și Compot De Mere Cu Miere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Combinați primele 7 ingrediente; pus deoparte.
3
Aranjați feliile de pâine într-un strat uniform pe o foaie de copt. Acoperiți fiecare felie de pâine cu 1 bucată de brânză; se fierbe 3 minute sau până când brânza se topește și pâinea este prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Scoateți tigaia din cuptor. Acoperiți fiecare felie de pâine cu aproximativ 1 1/2 linguri de salsa; serviți imediat.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.