Bruschetta Cotlet De Porc

Bruschetta cotlet de porc ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 20 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți cotlete de porc cu unt, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate, roșii de prune și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bruschetta Cotlet De Porc, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Herb Prosciutto pe cotlet de porc "carne de porc pe carne de porc" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 218°.
Coat cotlete cu amestec de acoperire ca regia pe ambalaj.
Așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 20 min. sau până se termină cotletele (160F). Între timp, combinați roșiile și pansamentul.
Top cotlet cu amestec de roșii și brânză.
Coaceți 5 min. sau până când brânza este topită.