Brunch De Duminică: Tort De Zahăr Cu Drojdie
Brunch de duminică: tortul cu zahăr cu drojdie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 267 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Brunch De Duminică: Prăjituri De Mic Dejun Cu Zahăr Brun, Brunch de duminică: Bebeluși olandezi cu zahăr de lămâie, și Brunch De Duminică: Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia și 1 linguriță de zahăr în 1/4 cană de apă caldă într-un castron mic și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
Într-un bol de amestecare, amestecați făina, zahărul rămas și sarea.
Adăugați amestecul de drojdie, laptele și ouăle și bateți până se omogenizează; tocmai am folosit o lingură de lemn.
Adăugați 4 linguri de unt și bateți energic până când aluatul este mătăsos. Răsturnați părțile laterale, acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ungeți ușor o tigaie de tort de 9 inci. Se amestecă aluatul, se răstoarnă în tigaie și se pune într-un disc de grosime uniformă. Dacă este posibil, înmuiați cele două linguri rămase unt și mai mult într-un cuptor cu microunde sau lăsându-le să stea deasupra unui aragaz fierbinte timp de un minut. Frecați acest unt înmuiat peste tot aluatul și apoi presărați cu zahărul brun. (Untul meu nu era suficient de moale pentru a freca, așa că l-am ciupit în bucăți mici și am presărat aluatul cu unt înainte de a stropi cu zahăr.) Lăsați aluatul să crească încă 30 de minute și preîncălziți cuptorul la 40
Coaceți tortul până când a crescut bine și zahărul a început să se topească și să se rumenească, aproximativ 25 de minute. Suprafața trebuie acoperită cu fisuri. (Foloseam o tigaie de tort de 8 inci și era încă puțin coaptă la 30 de minute, în ciuda unui blat foarte maro și crăpat.)
Lăsați să se răcească scurt. Desfaceți și serviți cald. (Tortul poate fi, de asemenea, împărțit și reîncălzit într-un cuptor de 400 de grade timp de aproximativ 5 minute.)