Brunch De Duminică: Tort De Zahăr Cu Drojdie

Brunch De Duminică: Tort De Zahăr Cu Drojdie
Brunch de duminică: tortul cu zahăr cu drojdie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 267 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Brunch De Duminică: Prăjituri De Mic Dejun Cu Zahăr Brun, Brunch de duminică: Bebeluși olandezi cu zahăr de lămâie, și Brunch De Duminică: Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia și 1 linguriță de zahăr în 1/4 cană de apă caldă într-un castron mic și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un bol de amestecare, amestecați făina, zahărul rămas și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați amestecul de drojdie, laptele și ouăle și bateți până se omogenizează; tocmai am folosit o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Adăugați 4 linguri de unt și bateți energic până când aluatul este mătăsos. Răsturnați părțile laterale, acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Ungeți ușor o tigaie de tort de 9 inci. Se amestecă aluatul, se răstoarnă în tigaie și se pune într-un disc de grosime uniformă. Dacă este posibil, înmuiați cele două linguri rămase unt și mai mult într-un cuptor cu microunde sau lăsându-le să stea deasupra unui aragaz fierbinte timp de un minut. Frecați acest unt înmuiat peste tot aluatul și apoi presărați cu zahărul brun. (Untul meu nu era suficient de moale pentru a freca, așa că l-am ciupit în bucăți mici și am presărat aluatul cu unt înainte de a stropi cu zahăr.) Lăsați aluatul să crească încă 30 de minute și preîncălziți cuptorul la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți tortul până când a crescut bine și zahărul a început să se topească și să se rumenească, aproximativ 25 de minute. Suprafața trebuie acoperită cu fisuri. (Foloseam o tigaie de tort de 8 inci și era încă puțin coaptă la 30 de minute, în ciuda unui blat foarte maro și crăpat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
7
Lăsați să se răcească scurt. Desfaceți și serviți cald. (Tortul poate fi, de asemenea, împărțit și reîncălzit într-un cuptor de 400 de grade timp de aproximativ 5 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista