Brunch de duminică: spanac și straturi grosolane

Brunch de duminică: spanac și straturi grosolane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brunch-ul de duminică: spanac și Gruyul Laminorre Stratan. O porție conține 592 calorii, 22g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,38 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți spanac, unt, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Duminică Brunch Straturi, Brunch de duminică: cârnați de dimineață de Anul Nou și straturi de brânză, și Sunca, Gruyul și straturile de spanac.

Instrucțiuni

1
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați șalotele sau ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă spanacul, 1/4 linguriță sare și un vârf de piper. Gatiti pana cand spanacul este incalzit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci cu unt. (Am folosit un vas de copt de 8 x 11 inch și l-am umplut complet, dar avea laturi scurte-doar aproximativ un inch.) Aranjați jumătate din pâine, cu unt în sus, într-un singur strat în vas. Împrăștiați jumătate din amestecul de spanac și 1/2 cană de brânză peste pâine. Repetați, făcând un alt strat de pâine, spanac și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se toarnă acest amestec uniform peste partea superioară a pâinii stratificate, a spanacului și a brânzei. Acoperiți suprafața cu folie de plastic și puneți deasupra o pungă de zahăr de 2 kilograme pentru a o cântări. Se da la frigider cel putin 1 ora sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Lăsați straturile să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de coacere. Când este gata de coacere, îndepărtați greutatea zahărului, îndepărtați folia de plastic și presărați restul de 1/2 cană de brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Coaceți până când ambele margini și centru sunt umflate și marginile s-au îndepărtat ușor de părțile laterale ale vasului, 50 până la 55 de minute. (Centrul straturilor mele nu a umflat niciodată cu adevărat, așa că l-am îndepărtat când marginile s-au îndepărtat de părțile laterale ale vasului.) Se răcește pe o grătar cu 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista