Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brunch-ul de duminică: spanac și Gruyul Laminorre Stratan. O porție conține 592 calorii, 22g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,38 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți spanac, unt, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Duminică Brunch Straturi, Brunch de duminică: cârnați de dimineață de Anul Nou și straturi de brânză, și Sunca, Gruyul și straturile de spanac.
Instrucțiuni
1
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați șalotele sau ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă spanacul, 1/4 linguriță sare și un vârf de piper. Gatiti pana cand spanacul este incalzit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci cu unt. (Am folosit un vas de copt de 8 x 11 inch și l-am umplut complet, dar avea laturi scurte-doar aproximativ un inch.) Aranjați jumătate din pâine, cu unt în sus, într-un singur strat în vas. Împrăștiați jumătate din amestecul de spanac și 1/2 cană de brânză peste pâine. Repetați, făcând un alt strat de pâine, spanac și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă acest amestec uniform peste partea superioară a pâinii stratificate, a spanacului și a brânzei. Acoperiți suprafața cu folie de plastic și puneți deasupra o pungă de zahăr de 2 kilograme pentru a o cântări. Se da la frigider cel putin 1 ora sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Lăsați straturile să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de coacere. Când este gata de coacere, îndepărtați greutatea zahărului, îndepărtați folia de plastic și presărați restul de 1/2 cană de brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți până când ambele margini și centru sunt umflate și marginile s-au îndepărtat ușor de părțile laterale ale vasului, 50 până la 55 de minute. (Centrul straturilor mele nu a umflat niciodată cu adevărat, așa că l-am îndepărtat când marginile s-au îndepărtat de părțile laterale ale vasului.) Se răcește pe o grătar cu 5 minute înainte de servire.