Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brunch-ul de duminică: spanac și Gruyul Laminorre Stratan. O porție conține 592 calorii, 22g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,38 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți spanac, unt, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Duminică Brunch Straturi, Brunch de duminică: cârnați de dimineață de Anul Nou și straturi de brânză, și Sunca, Gruyul și straturile de spanac.
Instrucțiuni
1
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați șalotele sau ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă spanacul, 1/4 linguriță sare și un vârf de piper. Gatiti pana cand spanacul este incalzit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci cu unt. (Am folosit un vas de copt de 8 x 11 inch și l-am umplut complet, dar avea laturi scurte-doar aproximativ un inch.) Aranjați jumătate din pâine, cu unt în sus, într-un singur strat în vas. Împrăștiați jumătate din amestecul de spanac și 1/2 cană de brânză peste pâine. Repetați, făcând un alt strat de pâine, spanac și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
5
Se toarnă acest amestec uniform peste partea superioară a pâinii stratificate, a spanacului și a brânzei. Acoperiți suprafața cu folie de plastic și puneți deasupra o pungă de zahăr de 2 kilograme pentru a o cântări. Se da la frigider cel putin 1 ora sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Lăsați straturile să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de coacere. Când este gata de coacere, îndepărtați greutatea zahărului, îndepărtați folia de plastic și presărați restul de 1/2 cană de brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți până când ambele margini și centru sunt umflate și marginile s-au îndepărtat ușor de părțile laterale ale vasului, 50 până la 55 de minute. (Centrul straturilor mele nu a umflat niciodată cu adevărat, așa că l-am îndepărtat când marginile s-au îndepărtat de părțile laterale ale vasului.) Se răcește pe o grătar cu 5 minute înainte de servire.