Brunch De Duminică: Frittata De Orez Roșu
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Brunch de duminică: Frittata de orez roșu ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 987 calorii. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână orez, bulion de pui, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brunch De Duminică: Ricotta Frittata, Duminică Brunch Coace, și Brunch De Duminică: Tourti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425. Într-o cratiță medie la foc mediu, prăjiți slănina până când este fermă și abia crocantă, aproximativ 4 minute.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând frecvent, timp de un minut sau două, până când este parfumat și ușor translucid.
Adăugați bulionul sau apa, roșiile, fulgii de piper, pimentulincormn, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și amestecați pentru a combina. Aduceți la foc mic, apoi acoperiți și rotiți flacăra cât mai jos posibil. Gatiti aproximativ 20 de minute, pana cand orezul este fraged, dar inca supos. Dacă nu este supă, adăugați mai mult bulion sau apă câte o lingură.
Se toarnă orezul gătit într-un vas de copt de 8 x 8 și se coace pe grătarul din mijloc al cuptorului timp de 15-25 de minute sau până când tot lichidul a fost absorbit. În acest moment, puteți trece la pasul următor sau puteți răci și refrigera orezul.
Preîncălziți broilerul. Topiți o lingură de unt într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci și amestecați aproximativ o treime din orez. Bateți ouăle cu sare și piper. Când orezul este încălzit, adăugați ouăle în tigaie și amestecați rapid pentru a combina orezul și ouăle uniform. Întoarceți focul la mediu scăzut și gătiți, rotind tigaia din când în când, până când frittata s-a întărit în jurul marginilor, aproximativ 10 minute.