Brunch de duminică: bare de ovăz și curmale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați brunch-ul de duminică: bare de ovăz și curmale. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 16. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, praf de copt, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Afine Zucchini Ovăz Baruri, blueberry bananan oat bars, și batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400.
Combinați apa, curmalele și 1/4 cană de zahăr în cratiță la foc mediu. Gatiti pana cand datele sunt moi si lichidul este ingrosat, aproximativ 15 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Combinați făina, zahărul brun, ovăzul laminat, scorțișoara măcinată, praful de copt și sarea și amestecați bine. Folosind degetele sau tăietorul de patiserie pentru a combina untul cu ingredientele uscate până când se formează aluatul uscat (între toppingul de crumble și crusta de plăcintă).
Ungeți vasul de copt de 8 pe 8 inci și apăsați amestecul de jumătate de crustă în fund.
Se toarnă amestecul de curmale peste, apoi amestecul de crustă rămas apăsând ușor crusta superioară în poziție.
Coaceți până când marginile încep să se rumenească și centrul este auriu, aproximativ 40 de minute. Se lasă să se răcească ușor și se taie în bare cât este încă cald.