Brulee de smochine cu brânză Burrata
Brulee de smochine cu brânză Burrata este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 216 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de brânză burrata, zahăr demerara, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Salată Caprese cu brânză Burrata, și Smochine rupte și brânză Burrata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați smochinele pe o suprafață sau o farfurie rezistentă la flacără și presărați părțile din carne cu zahăr Demerara. Folosind o torță de bucătărie setată la o flacără medie-mare, topiți zahărul făcând scurt, chiar trecând peste vârful zahărului. Continuați să topiți zahărul până când bulează și devine maro închis, aproximativ 30 de secunde.
Așezați brânza Burrata pe o farfurie.
Stropiți cu ulei de măsline, presărați cu un vârf de sare de mare și piper negru.
Așezați smochine bruleed în jurul brânzei și serviți.