Broșe de carne și cartofi

Meat 'n' Potato Kabobs este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 268 de calorii . Pentru 2,71 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de condimente pentru friptură, apă, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingură de 72% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Cotlete de cartofi (clătite indiene cu cartofi umplute cu carne) , Broșe cu friptură și cartofi și Broșe cu friptură și cartofi .
Instrucțiuni
Presărați carne de vită cu 1 linguriță de condiment pentru friptură și usturoi.
Pune cola într-un castron mare.
Adăugați carne de vită; arunca pentru a acoperi. Pus deoparte.
Puneți cartofii și apa într-un vas potrivit pentru cuptorul cu microunde. Se pune la microunde, acoperit, la putere maximă timp de 4-5 minute sau doar până când se înmoaie; scurgere. Întoarceți-vă în bol.
Adăugați roșiile, ardeiul, uleiul și condimentul pentru friptură rămas; se aruncă ușor pentru a acoperi.
Scurgeți carnea de vită, aruncând marinata. Pe opt frigarui de metal sau de lemn inmuiat, infiletati alternativ carne de vita, legume si ananas. Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau prăjiți 4 inchi de la căldură 6-8 minute sau până când carnea de vită ajunge la starea dorită, iar ardeiul este crocant și fraged, întorcându-se ocazional.