Brownies De Ciocolată Germană Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Brownies de ciocolată germană fără Gluten. O porție conține 227 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 51 cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, ouă, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort de ciocolată germană fără Gluten cu Topping fără lactate, Tort De Ciocolată Germană Fără Gluten, și Tort De Ciocolată Germană Fără Gluten.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie pătrată de 8 sau 9 inci cu spray de gătit (fără făină).
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brownie, untul topit, 2 ouă și chipsurile de ciocolată până se omogenizează bine (aluatul va fi gros).
Întindeți aluatul în tigaie.
Coaceți tigaia de 8 inci 28 până la 31 de minute, tigaia de 9 inci 26 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese aproape curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire.
Între timp, într-o cratiță grea de 1 litru, amestecați zahărul brun, laptele și 1 ou până se omogenizează bine. Se amestecă untul tăiat. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul incepe sa baloneze.
Se ia de pe foc. Se amestecă nucă de cocos, nuci pecan și vanilie. Se răcește 15 minute sau până se îngroașă ușor.
Frost brownies. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.