Brownies Cu Caramel-Pecan
Caramel-Pecan negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 15 și costă 1,07 USD pe porție. Acest desert are 461 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ciocolată de brutar, unt, jumătăți de pecan pentru jardiniere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Caramel Pecan Negrese, Brownies Cu Caramel-Pecan, și Caramel Pecan Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste laturi. Pulverizați folia cu spray de gătit. Ciocolată cu microunde și unt în castron mare cu microunde la 2 min. sau până când untul este topit. Se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat.
Adăugați zahăr și ouă; se amestecă bine. Se amestecă făina până se omogenizează.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie pregătită.
Coaceți 25 min. sau până când partea de sus este fermă la atingere. Între timp, caramelele cu microunde și smântâna într-un castron mediu cu microunde la 2 min. sau până când caramelele încep să se topească; se amestecă până când caramelele sunt complet topite și amestecul este bine amestecat. Se amestecă 1 cană de nuci.
Întindeți amestecul de caramel peste stratul de brownie în tigaie; acoperiți cu aluatul de brownie rămas. (Unele amestecuri de caramel pot arunca o privire.)
Se presară cu nuci rămase.
Coaceți 30 min. sau până când partea de sus este fermă la atingere. Se răcește în tigaie pe grătar. Folosiți mânere din folie pentru a îndepărta brownies din tigaie înainte de a tăia pentru a servi.