Brochette de miel cu Tapenade

Brochette de miel cu Tapenade ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 179 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frigarui din lemn, tapenadă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Rețete similare includ Tapenade-picior de miel umplut, Cotlete De Miel Cu Tapenadă De Fistic, și Picior de miel prăjit cu tapenadă de măsline și portocale.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă de congelator cu fermoar; adăugați miel. Sigilați și răciți cel puțin 8 ore.
Înmuiați frigarui în apă pentru a acoperi 30 de minute.
Ungeți ierburile și usturoiul de pe miel și aruncați marinada. Filetați mielul pe frigarui și presărați cu sare.
Grătar la foc mediu (300 până la 35
timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.