Brochete cu fructe de curcan
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Broșele cu fructe de curcan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 454 de calorii , 30 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 4,1 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți ulei de canolan, sos de soia, mango și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45% , ceea ce este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Fruit Falooda - Cum se prepară fructe amestecate - Soiuri Falooda , Broșe de pui și Kabob la grătar .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați concentratul de limonadă, uleiul și sosul de soia.
Turnați 1/2 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga curcan. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 2 ore. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinata. Pe patru frigarui de metal sau lemn inmuiat, infiletati alternativ curcanul si fructele. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau fierbeți la 4 in. de foc timp de 6-8 minute sau până când carnea nu mai este roz, ungeți frecvent cu marinada rezervată.