Broccolini și vinetă balsamică
Broccolini și Vinaigrette Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, broccolini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccolini fragede și vinetă balsamică, Friptură de fustă cu foi cu vinetă balsamică, Broccolini și fasole albă, și Broccolini cu vinaigret picant de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți la fierbere 8 căni de apă și 2 linguri de sare.
Scoateți și aruncați treimea inferioară a tulpinilor broccolini. Dacă unele tulpini sunt foarte groase, tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul balsamic, muștarul, usturoiul, 1 1/2 lingurițe de sare și piperul. Când apa ajunge la fierbere completă, adăugați broccolini, reveniți la fierbere și gătiți la foc mare timp de 2 minute, până când tulpinile sunt doar fragede.
Se scurge bine și se pune într-un castron mare.
Se toarnă suficient pansament peste broccolini pentru a se umezi și a arunca bine. Stropiți cu o stoarcere generoasă de suc proaspăt de lămâie, presărați sare și serviți cald sau fierbinte.