Broccolini și vinetă balsamică

Broccolini și vinetă balsamică
Broccolini și Vinaigrette Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, broccolini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccolini fragede și vinetă balsamică, Friptură de fustă cu foi cu vinetă balsamică, Broccolini și fasole albă, și Broccolini cu vinaigret picant de susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, aduceți la fierbere 8 căni de apă și 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți și aruncați treimea inferioară a tulpinilor broccolini. Dacă unele tulpini sunt foarte groase, tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
3
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul balsamic, muștarul, usturoiul, 1 1/2 lingurițe de sare și piperul. Când apa ajunge la fierbere completă, adăugați broccolini, reveniți la fierbere și gătiți la foc mare timp de 2 minute, până când tulpinile sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
BroccoliniBroccolini
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se scurge bine și se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă suficient pansament peste broccolini pentru a se umezi și a arunca bine. Stropiți cu o stoarcere generoasă de suc proaspăt de lămâie, presărați sare și serviți cald sau fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
BroccoliniBroccolini
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista