Broccolini Sotate
Sauteed Broccolini este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 47 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, coajă de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Saut Inktived Broccolini, Saut creveți cu Broccolini, și Saut Broccolini cu rosii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Blanch broccolini într-o oală mare de apă sărată de fierbere timp de 2 minute.
Se scurge imediat și se scufundă într-un bol cu apă cu gheață.
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați coaja de lămâie și usturoiul și amestecați.
Scurgeți broccolini și adăugați-l în amestecul de usturoi și încălziți timp de 2 minute.
Adăugați sucul de lămâie, 1/2 linguriță de sare și piperul și aruncați bine înainte de servire.