Broccolini picant sotat cu usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Broccolini picant sotat cu usturoi. O porție conține 42 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 82 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână broccoli rabe, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Broccolini Cu Usturoi De Susan Saut Picant, Broccolini Cu Usturoi Picant, și Pulpe picante de pui cu usturoi cu miere cu orez și Broccolini.
Instrucțiuni
Gatiti Broccolini intr - o oala de 6 pana la 8 litri de apa sarata clocotita pana cand tulpinile sunt clare, aproximativ 5 minute.
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se aruncă într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Se scurge din nou și se usucă cu prosoape de hârtie.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Se adauga jumatate de usturoi si 1/4 lingurita fulgi de ardei rosu si saut, amestecand, pana cand usturoiul devine auriu, aproximativ 1 minut.
Adăugați jumătate de Broccolini și 2 linguri de bulion și gătiți, amestecând, 2 minute.
Transferați într-un vas de servit, apoi repetați cu uleiul rămas, usturoiul, fulgii de ardei roșu, Broccolini și bulionul. Se condimentează cu sare.
Fiecare porție conține aproximativ 32 de calorii și 1 gram de grăsime.