Broccoli ușor și carne de vită Se amestecă
Broccoli ușor și carne de vită Se amestecă Fry este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 457 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână friptură rotundă de vită, amidon de porumb, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză cu o singură oală (ușor + Paleo).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, ciupercile, amidonul de porumb, usturoiul și sosul teriyaki.
Lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute, amestecând ocazional.
Scurgeți bine carnea de vită și ciupercile, rezervând marinada. Gatiti broccoli congelat conform indicatiilor de pe SAC.
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita, ciupercile si ceapa verde in ulei 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand carnea de vita nu mai este roz. Se amestecă broccoli fiert.
Adăugați treptat marinada rezervată. Gatiti la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa.