Broccoli-Supă De Brânză
Broccoli - Supa de brânză ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 440 calorii, 12g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bulion de legume, boia de ardei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Brânză Broccoli, Supă de Broccoli și brânză, și Supă De Brânză Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală medie la foc mediu-mare adăugați uleiul de măsline și ceapa. Gatiti 5 minute, amestecand des.
Adăugați floretele de broccoli și gătiți timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul, smântâna, chimenul, boiaua, sarea și piperul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se lasă să fiarbă aproximativ 12 până la 15 minute.
Transferați supa într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Transferați înapoi în oală și adăugați brânza. Se amestecă pentru a combina și a găti încă aproximativ 5 minute. Reglați condimentul și serviți cald.