Broccoli Rabe Sote Cu Cârnați De Pui
Broccoli Rabe sote cu cârnați de pui ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 25 de porții cu 33 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, suc de lămâie, sare grosieră și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Broccoli Rabe sote cu cârnați de pui, Orecchiette Cu Cârnați De Pui Și Broccoli Rabe, și Cârnați de pui și Broccoli Rabe Penne.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați usturoi, fileuri de hamsii (dacă folosiți) și ardei roșu zdrobit. Gatiti, amestecand, pana cand hamsia se descompune si usturoiul este doar auriu, 30 pana la 60 de secunde.
Adăugați cârnați de pui; creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana la opac, 3 pana la 5 minute.
Adăugați stafide și cât de mult broccoli rabe în tigaie se va potrivi; condimentează cu sare și piper. Gatiti, aruncand si adaugand restul de broccoli rabe, deoarece este loc; gatiti pana cand broccoli rabe este fraged, 6 pana la 10 minute (mai putin daca a fost albit).
Condimentează cu sare, piper și suc de lămâie după gust.