Broccoli rabe cu susan și soia
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Broccoli rabe cu susan și soia ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Broccoli rabe cu susan și soia, Ghimbir-Susan Broccoli Rabe, și Sos De Soia-Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță mare. Gatiti broccoli rabe in apa clocotita 2 minute; scurgere.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei de arahide în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și usturoiul în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand ocazional.
Adăugați broccoli rabe în tigaie; gatiti 2 minute. Se amestecă sare și piper negru.
Aruncați ușor Rabe sotate în sos de soia, oțet de vin de orez, zahăr și ulei de susan.
Se presară cu semințe de susan.