Broccoli Prăjit

Broccoli Prăjit
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Broccoli prăjit ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 81 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, broccoli, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Broccoli Și Broccoli Rabe Cu Ardei Roșii Prăjiți, Cel Mai Bun Broccoli Vreodată (Parmezan - Lămâie Prăjită Broccoli), și Broccoli Prăjit.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 500 F. Aruncați broccoli cu uleiul și apa într-o tigaie de mică adâncime. Prăjiți 5 până la 7 minute, întorcându-vă ocazional, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți din cuptor și aruncați cu sarea și câteva măcinări de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista