Broccoli cu Topping de pesmet de migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 61 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oregano, pesmet, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 86%. Rețete similare includ Broccoli Cu Un Topping Crocant, Bară de firimituri de zmeură cu Topping de streusel de migdale, și Plăcintă Cu Căpșuni Cu Topping De Firimituri Și Frișcă De Migdale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti broccoli in apa clocotita 2 minute si scurgeti. Clătiți cu apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Apă
3
Așezați broccoli într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Combinați pesmetul și restul de 6 ingrediente; presărați amestecul de pesmet peste broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când pesmetul se rumeneste.