Broccoli cu fenicul și ardei gras roșu
Broccoli cu fenicul și ardei gras roșu este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ardei gras, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Orez sălbatic cu ardei gras și fenicul, Salată De Ardei Gras Roșu Prăjit Și Fenicul, și Gnocchi cu cârnați de pui, ardei gras și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adaugă semințele de fenicul și se amestecă până se prăjesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați șalotă și saut până la auriu, aproximativ 3 minute.
Se adauga bulbul de fenicul feliat si ardeiul gras rosu si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Stropiți restul de 2 linguri de ulei peste legume. Se amestecă în herbes de Provence.
Se toarnă bulion peste. Fierbeți până când broccoli este crocant-fraged și lichidul se evaporă, aproximativ 6 minute. Se condimentează cu sare și piper.
* Un amestec de plante uscate disponibil la magazinele specialty foods și în secțiunea de condimente a unor supermarketuri. O combinație de cimbru uscat, busuioc, cimbru și semințe de fenicul poate fi înlocuită.