Broasca fructata in gaura cu Nutella 4
Fruity Toad in the Hole cu Nutella circulatorum ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 56 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 310 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de lapte, nutella, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare includ Broasca În Gaură, Toad-in-the-Hole, și Broasca În Gaură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Înveliți o tigaie pătrată de 8 inci (20 cm) cu spray de gătit.
Separați gălbenușurile de ou și albușurile în boluri mari de amestecare. Bateți albușurile la viteză medie până se spumează. Bateți zahărul încet, până se formează vârfuri moi lucioase.
Bateți gălbenușurile, laptele și vanilia, până se combină bine.
Adăugați făină și scorțișoară dintr-o dată; se amestecă până se combină. Îndoiți încet jumătate din amestecul de albușuri de ou; pliați albușurile rămase având grijă să nu amestecați prea mult și să pierdeți volumul. Aranjați jumătate din fructe în tigaie pregătită.
Întindeți aluatul peste fructe și acoperiți cu fructele rămase.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când partea superioară revine când este ușor atinsă.
Lăsați să se răcească pe raft timp de 5 până la 8 minute. Pentru a servi, puneți o lingură caldă pe farfurii și acoperiți cu o lingură de 1 lingură (15 ml) de Nutella nr.