Broadway Familie Easter Egg Bake
Broadway familie Easter Egg Bake necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 165 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15 și costă 58 de cenți pe porție. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar, pâine de secară de chimen și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Miel Cu Vârtej De Paște. Familia Veganizată, Tortul Nostru Preferat De Primăvară Cu Lămâie / Paște, și Broadway Brownie Baruri.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți de pe foc, acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Cojiți o dată rece și tăiați în felii groase de 1/4 inci.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in unt pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute.
Întindeți ceapa uniform într-un vas de copt de 9x13 inci. Aranjați ouăle feliate deasupra și presărați brânza elvețiană.
Bateți supa condensată și laptele împreună într-un bol până se omogenizează. Condimentează cu muștar, sare condimentată, mărar și piper negru.
Se toarnă amestecul peste ouă. Ungeți pâinea de secară cu 2 linguri de unt înmuiat și tăiați fiecare felie în sferturi.
Așezați deasupra caserolei, cu unt în sus, suprapunându-se dacă este necesar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea începe să se rumenească și caserola este fierbinte, 30 până la 35 de minute.