Brioșe Proaspete De Afine
Brioșele proaspete de afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, margarină, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Proaspete De Afine, Brioșe Proaspete De Afine, și Brioșe De Afine Proaspete Cu Portocale Întregi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel. Se amestecă afine; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați laptele, untul, coaja, vanilia și oul; se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Puneți aluatul în 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Scoateți brioșele din tigaie imediat; așezați pe un suport de sârmă.
Notă: Aceste brioșe îngheață bine.
Coaceți-le înainte, răciți-le complet și păstrați-le în pungi pentru congelator. Pentru a servi, dezghețați la temperatura camerei. Reîncălziți în folie de aluminiu la 300 timp de 10 până la 15 minute sau până când se încălzește bine.