Brioșe gustoase cu portocale și fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul micului dejun. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 128 de calorii . Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de praf de copt, coaja de portocală, stafide și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe cu fulgi de ovăz cu afine și portocale , Brioșe cu fulgi de ovăz cu mandarină și Brioșe sănătoase cu portocale și morcovi .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți 12 căni de brioșe sau tapetați cu folii de hârtie pentru brioșe.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Amestecați într-un castron ovăzul, făina, 1/4 cană zahăr, praful de copt și stafidele; pus deoparte. Bateți oul într-un castron împreună cu coaja de portocală și uleiul de canola.