Brioșe De Smochine Cu Vârf De Ovăz
Brioșele cu smochine acoperite cu ovăz ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 247 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, bicarbonat de sodiu, lapte de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brioșe Cu Ouă Florentine, Brioșe De Zmeură Cu Vârf De Ovăz, și Brioșe cu ouă și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare; nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Așezați Zara, smochinele, uleiul, vanilia și oul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de smochine în amestecul de făină, amestecând doar până se combină. Împărțiți aluatul uniform între 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Combinați zahărul brun, ovăzul și untul într-un castron mic; aruncați cu o furculiță până se combină.
Presărați uniform amestecul de ovăz peste brioșe.
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul unei brioșe iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă timp de 5 minute; scoateți brioșele din tigăi și răciți complet pe raft.