Brioșe de porumb cu șuncă și Cheddar

Brioșe de porumb cu șuncă și Cheddar
Brioșele de porumb cu șuncă și Cheddar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 199 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți amestec de brioșe de porumb, dietz & watson NY State garlic Cheddar, dietz & watson uncured All Natural Classic cina ham și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brioșe De Porumb Cheddar, Brioșe De Porumb Cu Rozmarin Cheddar, și Brioșe De Porumb Cu Cheddar De Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Înveliți o tigaie de briose de 12 căni cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, pregătiți aluatul de briose conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Îndoiți șunca, brânza și arpagicul sau scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
șuncășuncă
4
Puneți aluatul în cupele pregătite, umplând fiecare trei sferturi.
5
Coaceți brioșele până când blaturile lor se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați-le să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 3 minute, apoi întoarceți-le pe suport și lăsați-le să se răcească complet. Brioșele pot fi congelate într-o pungă de congelator din plastic timp de până la trei luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca RELAX Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista