Brioșe De Morcov-Ovăz

Brioșe De Morcov-Ovăz
Brioșele de morcov-ovăz necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această masă de dimineață are 176 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Brioșe sănătoase cu morcovi cu mere {alias brioșe cu tort cu morcovi}, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și blueberry bananan oat bars.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți doar 12 căni de briose de dimensiuni obișnuite cu spray de scurtare sau de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de topping; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mare, amestecați 1/2 cană de ovăz și laptele de soia cu furculița; lasa sa stea 5 minute. Se amestecă produsul din ouă, zahărul brun, uleiul, vanilia și morcovul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Lapte De SoiaLapte De Soia
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați făină, stafide, bicarbonat de sodiu, scorțișoară și sare; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Împărțiți aluatul uniform între căni de briose (3/4 pline).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
5
Presărați topping peste aluat în fiecare cană.
6
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Scoateți imediat din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista