Brioșe De Dovleac Umplute Cu Brânză Cremă
Crema de brânză umplute brioșe de dovleac ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. Acest mic dejun are 201 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecetes are 266 de fani. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sare, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe De Dovleac Umplute Cu Brânză Cremă, brioșe de dovleac umplute cu brânză cremă de scorțișoară, și Brioșe umplute cu brânză cu căpșuni și cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 12 căni de brioșă sau tapetați cu căptușeli de brioșă de hârtie.
Amestecați făina, scorțișoara, nucșoara, condimentul, cuișoarele, condimentul de plăcintă cu dovleac, cardamomul, ghimbirul, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron.
Bateți zahărul brun și ouăle împreună cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați tot uleiul vegetal și dovleacul; continuați să bateți până se integrează.
Se toarnă amestecul de făină în amestecul de ouă și se bate până se încorporează.
Umpleți cupele de brioșe pregătite aproximativ pe jumătate pline cu aluatul. Lingurați aproximativ 1 linguriță de cremă de brânză în centrul fiecărei căni de brioșe și împingeți-o în mijlocul aluatului cu un deget.
Presărați semințele de floarea soarelui peste fiecare brioșă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devin aurii și vârfurile revin când sunt presate ușor, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să se răcească în tigaie 5 minute și scoateți-l într-un raft pentru a se răci complet. Fii foarte atent; crema de brânză rămâne fierbinte o vreme!