Morcov-brioșe de cartofi dulci este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 255 calorii. Un amestec de scorțișoară măcinată, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut această masă de dimineață. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tuber Toss (cartof, cartof dulce și morcov), Torturi De Morcovi Cu Cartofi Dulci, și Supă De Cartofi Dulci Și Morcovi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă morcovul; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați laptele și următoarele 7 ingrediente (lapte prin ou); se amestecă bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se adaugă amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Puneți aluatul în 18 căni de brioșă acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
5
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți imediat din tigăi și răciți-le pe un suport de sârmă.