Brioșe cu șuncă și brânză
Brioșele cu șuncă și brânză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 198 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă prietenoasă FODMAP servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, jumătate și jumătate, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați amestecul de copt, șunca și brânza într-un castron mare. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați jumătate și jumătate, ulei și ou; adăugați la ingredientele uscate, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Puneți lingura în tigăi de briose unse, umplând două treimi.
Coaceți la 400 timp de 11 până la 12 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Scoateți imediat din tigăi.