Brioșe Cu Tărâțe De Cânepă Și Miere
Brioșele cu tărâțe de cânepă și miere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 150 de calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 12 și costă 44 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de băuturi din lapte de cânepă, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Brioșe Cu Tărâțe De Miere, Brioșe Cu Tărâțe De Miere, și Brioșe Cu Tărâțe De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți și ungeți sau tapetați 12 căni de briose.
Combinați ouăle, laptele de cânepă, mierea și vanilia într-o mărime medie bowl.In un castron separat combină ingredientele rămase.
Adăugați ingredientele umede la uscat și combinați ușor, amestecând doar până se încorporează. Câteva bucăți rămase sunt în regulă, pur și simplu nu amestecați prea mult!Scoateți aluatul de brioșe în tigăi de brioșe unse sau căptușite.
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.Scoateți brioșele și lăsați-le să se răcească.