Brioșe Cu Stafide De Secară

Brioșe Cu Stafide De Secară
Brioșele cu stafide de secară ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 196 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de praf de copt, ulei vegetal, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Jeanne ' s Oatmeal-Raisin Muffins - aceste brioșe sunt ambalate cu stafide, fulgi de ovăz și nuci, gustoase și sănătoase.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia 12 cupe de briose cu garnituri de hârtie sau ungeți cu unt. Într-un castron mediu, amestecați făina de secară, făina integrală de grâu, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, bateți ouăle până când sunt ușor bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți în lapte, ulei și melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați ingrediente uscate și amestecați până când sunt combinate. Se amestecă stafidele. Puneți aluatul în cutii de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
5
Se presară partea superioară a fiecărei brioșe cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Coaceți până când este umflat și auriu și un tester de tort introdus în mijlocul unei brioșe iese curat, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să se răcească 10 minute în tigaie, apoi transferați într-o grătar pentru a termina răcirea. Brioșele se vor păstra într-un recipient etanș până la trei zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista