Brioșe Cu Stafide De Secară

Brioșele cu stafide de secară ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 196 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de praf de copt, ulei vegetal, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Jeanne ' s Oatmeal-Raisin Muffins - aceste brioșe sunt ambalate cu stafide, fulgi de ovăz și nuci, gustoase și sănătoase.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia 12 cupe de briose cu garnituri de hârtie sau ungeți cu unt. Într-un castron mediu, amestecați făina de secară, făina integrală de grâu, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle până când sunt ușor bătute.
Bateți în lapte, ulei și melasă.
Adăugați ingrediente uscate și amestecați până când sunt combinate. Se amestecă stafidele. Puneți aluatul în cutii de briose pregătite.
Se presară partea superioară a fiecărei brioșe cu zahăr.
Coaceți până când este umflat și auriu și un tester de tort introdus în mijlocul unei brioșe iese curat, aproximativ 15 minute.
Lăsați să se răcească 10 minute în tigaie, apoi transferați într-o grătar pentru a termina răcirea. Brioșele se vor păstra într-un recipient etanș până la trei zile.