Brioșe Cu Semințe De Sfeclă-Mac

Brioșe Cu Semințe De Sfeclă-Mac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu semințe de sfeclă-Mac. Această rețetă fără lactate servește 180 și costă 4 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 18 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de praf de copt, căni de copt din hârtie, sfeclă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ravioli De Sfeclă Cu Unt De Semințe De Mac, Ravioli de sfeclă cu unt de semințe de Mac, și Salată de orez de sfeclă și slănină de căpșuni cu vinetă de semințe de Mac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, zahărul brun, semințele de mac, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare. Se amestecă ouăle, uleiul de măsline și coaja de portocală. Îndoiți sfecla mărunțită. (Nu stoarceți sucul din sfecla mărunțită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Semințe De MacSemințe De Mac
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
SfeclăSfeclă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați căni de copt din hârtie într-o tigaie cu brioșe de 12 căni. Puneți aluatul în cupe, umplând două treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
4
Coaceți 20 până la 22 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții180
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista