Brioșe Cu Semințe De Mac Umplute Cu Zmeură

Brioșe Cu Semințe De Mac Umplute Cu Zmeură
Brioșele cu semințe de mac umplute cu zmeură sunt vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 18. O porție conține 224 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Semințe De Mac Umplute Cu Ciocolată, Biscuiți umpluți cu semințe de mac cu caș de lămâie, și Otis Spunkmeyer brioșe cu semințe de mac de migdale – faceți brioșe delicioase acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un alt castron, amestecați ouăle, uleiul și laptele de unt. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți nucile pecan, coaja de lămâie și semințele de mac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Umpleți cupele de brioșă unse sau căptușite cu hârtie cu o lingură rotunjită de aluat. Aruncați 1/2 linguriță de conserve în centrul fiecăruia; deasupra cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Coaceți la 350 de minute timp de 15-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Combinați ingredientele glazurii. Puneți găuri în brioșe calde; stropiți cu glazură. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Serviți cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 63 de dolari.
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Grosses Gewachs din fabuloasa podgorie Abstberg este unul dintre cele mai mari rieslings uscate din toată Germania. Arome proaspete Alpine de limes coapte, pere Anjou, guava și ierburi verzi dulci. Laser concentrat pe palat, cu o mineralitate intensă bazată pe acid, care susține aromele discrete de piersică albă, măr verde și ceai verde. În cel mai bun caz, cu fructe de mare de elită, cum ar fi stridii proaspete, crab crăpat, homar aburit, scoici de Est.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista